Média

EGÉSZSÉGES GYEREK – BOLDOG FELNŐTT!

AZ EGÉSZSÉGES, SPORTOS GYEREKEKÉRT JÖTT LÉTRE A VITAKID Létezik egy egyesület, amely azért jött létre, hogy lehetőséget nyújtson a jövő generációjának egy teljesebb és egyben egészséges életmód kialakításhoz. A VitaKid célja, hogy tegyenek valamit a gyermekek mozgásszegény életmódja ellen. Ez a harc nem alaptalan. Magyarország lakosságának 77 százaléka nem sportol rendszeresen, 10 gyerekből 4 túlsúlyos. Az egészségtelen gyerekből…

bővebben

A Class FM-ben jártunk..

2015 december másodikán - szerda este tíztől Kisnémet Mónikával, Nagy Dániellel és Pálos Attilával, a Vitakid SE munkatársaival beszélgetett Szani Roland a Class Kultúrában. Hallgasd meg itt: http://classfm.hu/gyujto/cikkek/7328/vita.mp3 Vagy:    

bővebben

Vitakid a Nők Lapjában

Érdemes megvenni a legfrissebb Nők Lapját, ugyanis Kisnémet Mónikát és Pálos Attilát is megszólaltatták a gyermekkori elhízással kapcsolatban. Természetesen szó esik a Vitakidről is. Kattints a képre és olvasd el!  

bővebben

Több mint sport! Az elhízott gyermekekért!

Az Országos Gyermek Egészségügyi Intézet adatai szerint ma jóval több a súlyosan elhízott gyermek, mint 20 évvel ezelőtt. A számokkal nehéz vitatkozni, a kérdés inkább az, hogy miként lehet rávenni a túlsúlyos gyerekeket a mozgásra, mennyire partner ebben a szülő. Pálos Attila, a VitaKid Sportegyesület elnöke volt a Reggeli Start vendége.

bővebben

Az út tesz boldoggá, nem a végcél

A Vitakid SE-t 2011-ben alapították elhivatott sportszakemberek, gyógytornászok, dietetikusok. Célunk az volt, hogy gyerekeknek biztosítsunk szakszerű rekreációs sportolási lehetőséget, mindezt úgy, hogy nálunk nem szerepel a versenysportból fakadó stressz. Idővel a profilunkat megtartva, kibővítettük szolgáltatásaink körét, így jött létre a Plus Size csapatunk. Ide olyan jelentős túlsúllyal rendelkező felnőtteket várunk, akik már régóta együtt élnek obezitás problémájukkal, és…

bővebben