Szakterületeink

Vitakid Tini Akadémia (14-18 éveseknek)

A Vitakid SE Tini Akadémia programját középiskolás fiataloknak hoztuk létre.

Ebben a korban a kamaszoknál a hormonális változások magasabb fokozatba kapcsolnak. Növünk hosszában, széltében, izom és zsírtömegben. Ami egy darabig jó is lenne…

És ilyenkor indul el a fiatalok részéről az igény a testformálásra. A lányok karcsúsodni, „fogyózni” akarnak, a fiúk pedig az interneten keringve kedvet kapnak izmos testépítőkké válni. Ezek hatására „remek” edzésterveket töltenek le híres hatalmas testépítőktől, a lányok pedig szuper csinos fitnesz modellek étrendtanácsait és gyakorlatai kezdik csinálni.

De vajon tényleg így kell elkezdeni? NEM!!!

Ők évtizedek óta sportolnak. A kamaszok pedig most kezdték el. Eddig iskolai tesiórás suliskör futáson nevelkedtek. Lassú öngyilkosság lenne ez a szint ugrás .

Gondoljunk bele, egy nem hozzá szokott izomzatnak, idegrendszernek milyen megterhelés egy hatalmas edzésterhelés.

Inkább menjünk orvoshoz, gyógytornászhoz mire helyre rak minket egy túlerőltetésből fakadó sérülés miatt minthogy megtanuljuk az alapokat rendesen?

Mit kapsz a nálunk ?

  • Heti 2 kiscsoportos vezetett edzés edzőinkkel. Ezen kívül hetente 1-2x, a megtanult terv alapján javasoljuk lejönni edzeni, gyakorolni a gyakorlatokat a gyorsabb mozgástanulás miatt. Az önálló edzéshez háttértámogatást és folyamatos online kapcsolatot a program edzőihez (hívj fel ha nem jut eszedbe mit jelent a tervben valamelyik feladat)
  • Táplálkozási alapismeretek megtanítása (nem, nem csirke-rizst eszünk egész nap!! )
  • Korlátlan diák havi bérlet az ATerembe, amivel akár minden nap jöhetsz edzeni (ezt egy darabig még NEM javasoljuk, de erről majd szóban 🙂 )
  • Edzéstervek dokumentálását
  • Alapgyakorlatok alapoktól való megtanítása. Saját testsúlyos, súlyzós, kettlebelles, trx-es gyakorlatok rendszerben való oktatása.
  • Folyamatos állapotfelmérések, fejlődés nyomon követése, dokumentálása (testösszetétel, antropomentria, vérnyomás, stb)
  • Online, a program többi tagjával együtt konzultáció dietetikus kollégánkkal.
  • A sportegyesület pszichológusával rendszeresen „élő” zárt csoportos óra, a kamaszok lelkében végbemenő változások feldolgozásához. (énkép, testképzavarok, stb.)
  • Kedvezményes táplálékkiegészítő vásárlási lehetőség. DE!! Nem ezzel kezdjük! Ha keményen dolgoztál hónapokig, évekig, esetleg utána beszélhetünk róla!
  • Vitakid SE partnereinél kedvezményes vásárlási lehetőség (sportruházat, sporteszközök)

Meddig kell hozzánk járni?

Javasoljuk , hogy 3 hónapot tölts el nálunk. Ennyi idő alatt olyan tudásra teszel szert amivel bátran mehetsz a „vasak közé”. Mi és szüleid nyugodtak lesznek,hogy biztonsággal , élvezetesen fogsz edzeni.

Program vezetője

Pálos Attila, okleveles szakedző. SE TSK -n szerzett testépítő szakedzői diploma megszerzése után számos továbbképzéssel a háta mögött.

Sikeres fitnesz versenyzők kinevelése mellett több sportcsapat mellett erőnléti edzői munkakörben dolgozott-dolgozik.

Mennyire kerül?

25.000/hó ami minden felsorolt szolgáltatást tartalmaz.

Hol kaphatok bővebb információt, választ a kérdéseimre?

Pálos Attila okleveles szakedző