Egészségnap cégeknek

  • Mindig csak a szürke hétköznapok?
  • Már megint sonkás szendvics reggelire és jó sok cukor a kávéba?
  • Alulmotivált kollégák, unalmas munkahelyi légkör? Mindenki belefásult már a melóba?

Rázd fel céged alkalmazottait a Vitakid Sportegyesülettel!

A Vitakid azért jött létre, hogy leszámoljon az elhízással és az egészségtelen életmóddal. Mi nem vesszük be, hogy „én elfogadom magam” és azt sem, hogy „jó ez így, én már nem tudok változni”. A változásra, változtatásra soha nincs késő!
Komplett szakembergárdánkban megtalálható boot camp edző, trx edző, thai boksz edző, jóga edző, cross tréning edző, zumba edző, pszichológus és dietetikus szakember is. Ezt szépen összeraktuk, ugye? Változatos, vidám, jó hangulatú csoportos óráinkon nincs az az ember, aki ne érezné jól magát!

Mit tudunk tenni értetek?

Amit csak szeretnétek! Például szervezünk egy komplett egészségnapot, ahol megmutatjuk, kik is vagyunk. Mindenből adunk egy kis ízelítőt, kipróbálhatjátok a mozgásos óráinkat, pszichológusunk foglalkozik az elhízás lelki okaival, dietetikusunk pedig hasznos tanácsokat ad az életmódváltáshoz.
Ha tetszünk nektek, akkor a továbbiakban heti szinten tudunk csoportos órákat tartani, akár a szabadban, akár az általatok megjelölt helyszínen, de ha szükséges, segítünk tornatermet is keresni.

Miért jó ez egy cégvezetőnek?

Ez még kérdés?
Az edzéseinken szinte elkerülhetetlen a csapatépítés. A kollégák sokkal hatékonyabban tudnak majd kommunikálni egymással. A mozgás endorfint termel, az emberek boldogabbak és egészségesebbek lesznek, ami kihat a munkájukra is!

Gyerünk, vágjunk bele!
Személyre szabott árajánlatért keress minket, nagy örömmel állunk rendelkezésedre.

Pálos Attila
Vitakid SE elnök

Tel: +36 30 868 3197
Email: atesz.palos@gmail.com; vinczeritu@gmail.com
Web: www.vitakid .hu; www.bootupnetwork.hu