Versenysport

Akár utánpótlás akár felnőtt korosztályban sportolsz, nem elképzelhetetlen hogy a sportágad mellé jól jönne sportágspecifikus erőnléti edzésben segitség. A Vitakid SE tapasztalt szakembereire ebben támogatásra találsz.

Legyen küzdősport, labdajáték, atlétika, stb…

Mi itt vagyunk!

Első egyéni konzultáció alatt megbeszéljük a felkészülési tervedet, milyen képességek fejlesztésére van szükséged és elkezdünk együtt dolgozni.

Edzőink labdajáték csapatok és egyéni sportolók mellett szerzett tudásukat és szakmai tapasztalatait is bevetve, legjobb tudásuk alapján állnak rendelkezésedre.

Szükség esetén igénybe tudunk venni dietetikus, gyógytornász és teljesítmény diagnosztikában jártas szakember szakmai segitségét.

Fitnesz versenyek

Pálos Attila szakedző évek óta készít fel női fitnesz kategóriákba versenyzőket. Azért csak itt, mert ezek még elérhetőek doppingszer használat nélkül, melyet teljes mértékben elutasítunk. Ha úgy érzed, Neked való a fitnesz versenyzés világa, találkozzunk, és mellébeszélés nélkül elmondom a lehetőségeket.

Fontos!

Időben el kell kezdeni a felkészülést, ide fél év nem lesz elég. Ezzel számolj előre! Kemény és sok edzés, kemény diéta. De az eredmény kárpótolni fog a sok kiló ízetlen csirkemellért.