Hírek

Nyílt nap a Vitakid Sportegyesületnél 2018. szeptember 29-én szombaton, 10 órától

Sok szeretettel várunk mindenkit ingyenes nyílt napunkra, gyerekeket és szülőket egyaránt! Megismerheted edzőinket, oktatóinkat, kipróbálhatod óráinkat, részt vehetsz előadásainkon. Javasolt öltözet: sportruházat, váltócipő kötelező! Kezdés: 10.00 óra Helye: 13. ker. Lomb u. 16. Gym City Nyílt napunk támogatója az Eurest Étteremüzemeltető Kft.

bővebben

Az idén is vár a Vitakid Tábor Katalinpusztán!

Augusztusban, Katalinpusztán várunk!

Teljen a nyár a kaland és az egészség jegyében a Vitakid Táborral! Idén is várunk Katalinpusztán a Vitakid nyári táborába! 2018. július 9. és 13. között. Sok sport, jókedv, kirándulás, remek társaság és szuper edzők! Mikre számíthatsz a Vitakid táborban? jó társaság vidámság klassz programok napi 5x-i egészséges étkezés izgalmas mozgásformák érdekes előadások és egy kis plusz, hogy…

bővebben

Ők lettek 2016 Testébresztői

A zsűri döntése alapján 2016 Testébresztője Pálos Attila lett. Az okleveles szakedző a VitaKid sportegyesület elnökeként azon dolgozik, hogy az élsportban részt nem vevő gyerekeknek is lehetőséget nyújtsanak az rendszeres mozgásra. Ez egy olyan közösség, ahol azoknak a túlsúlyos gyerekeknek sem ciki sportolni, akik ma már majdnem annyian vannak, mint az átlagos testsúlyúak és a soványak.

bővebben