Szakterületeink

Vitakid Builder

Mit is takar ez a megfogalmazás?

A Vitakid egy új szolgáltatást nyújt a meglévő komplex programjai mellé, amely egyedi a sport területén és ebben a korosztályban. Az egyesület a kezdetektől nagy figyelmet fordít, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű sportot kapjanak a kicsik már gyermekkortól (értem itt az ovis tornát) kezdve egészen a serdülőkorig.

Célközönségünk azok 14 év feletti kamaszok, akik szeretnének megismerkedni a testépítés és fitnesz világával.

Pubertás korban a tinédzserekben egy idő után megérik a gondolat a tudatos külső minőségi változásra, amikor már fontos, hogy nézünk ki, milyen a testalkatunk. Mint tudjuk, hajlamosak a fiatalok innen onnan elkapott információ morzsából összerakni, mit is kell csínálni egy konditeremben a szép alakért.

Ez azért lássuk be, nem túl tudományos módszer, sőt, akár komoly veszélyeket is hordoz magában rövid és hosszú távon. Gondoljunk bele egy rosszul végzett guggolásba éveken át…

Itt jövünk mi a képbe az új programunkkal a Vitakid Builderrel.

Miről szól ez a program és kinek?

A serdülőkorosztálynak(14-18 év között), akik szeretnék az alakformálást egy magasabb szintre vinni vagyis a súlyzós edzésbe kipróbálni magukat és így egy definiáltabb, izmosabb, tónusosabb testet kapni.

Az edzői gárda látja, hogy erre egyre nagyobb az igény, de mi azt szeretnénk, hogy mindez az egészségük veszélyeztetése nélkül valósuljon meg, profi edzői háttér segítségével.

Első körben az egyesület gyógytornásza egy alapos felmérés során felméri az aktuális testtartásbeli hibákat, akkut és régóta fennálló egészségügyi problémákat.
Amennyiben komoly problémát tapasztal a gyógytornász, úgy elkezdik az edzések mellett az egyéni terápiát. (időben kiszűrt gerincferdülés , stb.)

A kapott információk alapján az egyesület edzői elkészítik az edzéstervet, kiemelt hangsúlyt fektetve a korosztályra jellemző tipikus problémákra. (tartáshibák, beszűkült ízület mozgástartományok, stb.) Igy a sportoló valóban korának, edzettségi, fittségi állapotának megfelelő edzést fogja kapni és nem egy sablon edzéstervet másol le az internetről.

Az edzéstervet közös edzések során az edzők betanítják, dokumentálják , mindent alaposan meg és átbeszélve. Egy hónapban 3 közös alkalmat ajánlunk eltölteni az edzővel, a többi edzést az edzésterv alapján végzi a program résztvevője. A kapcsolat végig megmarad, bármikor állunk rendelkezésre kérdés esetén.

Mivel az edzőink az edzőteremben sokat tartózkodnak így plussz költség nélkül bármikor rendelkezésre állnak gyors kérdés esetén.

A program költsége az első hónapban:

 • gyógytornász: 8000 forint
 • kondi bérlet: 9900 forint (diák bérlet)
 • edzésdíj: 3 x 5000= 15000 forint
 • Összesen: 32900 forint

Ez a következő hónapban már csak 24900 forint, mert a gyógytornászra csak egyszer van szükség.

Tehát a gyermeked havonta mindössze ennyiért szakmai felügyelet mellett tudja megtanulni a testépítés és fitnesz sport alapjait.

Még mindig olcsóbb mint pár év múlva gyógytornászhoz és orvoshoz vinni a rossz edzésből fakadó sérülések korrigálása miatt.

A program edzői:

 • Pálos Attila testépítés és fitnesz okleveles szakedző
 • Uhlár Ádám személyi edző, testnevelő tanár, végzős hallgató
 • Tóth Zsanett fitnesz instruktor
 • Tasi Szilvia személyi edző

Várunk szeretettel minden sportolni vágyó tinédzsert.

További információkért keresd Pálos Attilát,
vagy töltsd ki az alábbi űrlapot:

  Vezetékneved*

  Keresztneved*

  Email címed*

  Telefonszámod*

  Miben segíthetünk?